Saturday Surfing, 3 mars, 2018

Great Morning, Gorgeous! Födelsedagslasagne är i ugnen, liksom jag ska hämta Connors tårta för sin födelsedagsfest. (Jag publicerar en bild. Det är en tre-lager citronkaka med rosa ombre rosetter som går upp i sidorna!) Som vanligt går jag runt i sista minuten, så jag kommer att hålla min smink enkel. Kanske något med Mac Padma Lakshmi-samlingen.

Innan jag går, gör du en snabb twister blandning (du måste göra vad du måste göra!), Höger här är några historier som fångade mitt bronsed öga den här veckan.

ANNONS

Wow, det verkar som om detta slutligen kommer att hända. Kosmetika såväl som personvårdsprodukter håller på att hitta under federal regulatorisk granskning efter 80 år. Det finns ett preliminärt kontrakt om ett förslag som skulle behöva företag att registrera sig hos FDA (just nu behöver du inte ens registrera dig alls) och behöver FDA för att utvärdera ett antal komponenter för säkerhet.
För närvarande behöver FDA inte tillverkare av produkter som schampo, deodorant, läppstift eller ögonmakeup för att rapportera säkerhetsproblem. Det är rätt! Vilken typ av OL ‘Joe Shmoe kan lägga till skonpolsk eller fågelpopp till din ögonskugga, liksom det skulle vara helt “lagligt”.

Läppstift i pulver typ är en sak, liksom allt jag måste säga är, som trodde att det skulle vara en bra idé …? Mellan katten, liksom barnet, liksom min inneboende klumpighet, är det en katastrof som väntar på att hända.

Whelp, min apoteks skönhetsbehållare har bara blivit längre sedan den här listan av Wirecutter.

Går du någonsin till den här sidan, BTW? De är hade av New York Times. Jag brukar inspektera det för utvärderingar på hushållsapparater som tallrikar såväl som dammsugare. De gör omfattande forskningsstudie samt testning.

Yup, mer liksom fler skovarumärken kommer i smink. (Se: Christian Louboutin.)

Tror du att det här är ett konstigt steg?

Jag tror det är typ av galen … för vad gör? skor har att göra med? Läppstift, verkligen? Men jag är en skosentusiast (för att uttrycka det mildt), så jag är nere.

Ok, så den här artikeln läser som en Charlotte Tilbury infomercial mot slutet, men jag sugde in när Charlotte spillde bönorna på hur det är att hon ska göra Star Makeup för Oscarerna.

Favoritbilder i veckan: Dessa bilder av Dukha-folket i Mongoliet. De är en nomadisk stam som har bott i exakt samma region i århundraden, liksom de har en speciell koppling till områdets vilda djur, inklusive ren.
Barnens nappa med ren smälter min? hjärta.

Det finns något extremt Hannibal Lecter om dessa porträtt av professionell fotograf Evija Laivina av kvinnor som använder Amazons konstigaste skönhetsenheter, men åh, min godhet, jag kan inte ta bort …
Gör dessa kontraptioner verkligen något för någon? De ser ut som skräckfilmbesparingar!

Innan jag går och lägger mig, använder jag handkräm såväl som läppbalsam … men vilka starlings gör innan de går och lägger sig mycket mer intressant!

Aw, man, this makes me want to feed Michael B. Jordan brownies as well as ask him exactly how his day went. ?

My preferred tune from the Black Panther soundtrack

I am this man. This guy is me.

ANNONS

Ha en fantastisk dag! Grattis på födelsedagen ??? to all the pisces infants out there.

Din vänliga samhällsberättelse,

Karen

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply