Saturday Surfing, 27 januari, 2018

Ja, det är en flytande läppstift där uppe (Mac vintage matt i retrokrom), liksom ja, jag är djupt övervägande med att använda den som en ögonskugga.

Jag är nyfiken – exakt hur känner du dig om att använda produkter på oavsiktliga sätt? Jag ser allt tiden på Instagram nyligen med smink, särskilt bland Mac-artister. De tar saker som läppstift såväl som rodnar samt utnyttja dem på lock. Jag har även sett några konstnärer att utnyttja en läppfodral … Gosh Vad heter det där? Det är en mörk lila … Jag tror att det heter Nightmoth. Jag har sett det som används som en eyeliner, liksom inte bara längs linjen, men också på vattenlinjen.

ANNONS

Ja … den typen av freaks mig, men jag har utnyttjat kräm samt pulverrøkes på mina lock tidigare, så jag är inte en att prata. Jag har också utnyttjat läppstift som en ögonskugga bas, liksom det gick ok.

Jag har aldrig försökt använda en flytande läppstift som en krämögonskugga, men jag vill nu sedan den här bruna rökiga utseendet av en av mina föredragna konstnärer, Ana Siguenza. Det är en flytande läppstift på ögonen.

Super vacker!

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Ana är cool, förresten. Du borde helt följa henne om du inte redan är. Hon kan också göra det vackra naturliga utseendet såväl som högmodig smink.

Hur som helst, jag vaknade och trodde på det här i morse … såväl som bröd. ????

Åh, ja! Idag är brödbakningsdag! – Förutom, en liten hitch hittills, verkar degen jag bevisade i mikrovågsugnen igår kväll ha deflated över natten, så jag måste räkna ut det … men helst antingen metod jag äter alla teh kolhydrater vid middagstid ikväll.

Innan jag inte är min förkläde och inbäddat på ett bakande äventyr, är det här några artiklar som fångade min eleganta denna vecka …

FYI, killen får också makeovers på Sephora. Den här killen gick in för en såväl som dokumenterade sin erfarenhet och vad han ringer kallar en “smidig såväl som domfri” process. Jag tror att hans slutresultat såg bra ut. Extremt naturligt! Jag är imponerad av pannorna, liksom jag gillar att konstnären som används består av någonsin HD på honom. Det är en av mina föredragna under-eye concealerers. Jag tror att det är en av de mest hudliknande concealersna runt, liksom jag skulle föreslå det till någon typ av kille bra vän som vill dölja en mörkcirkelsituation.

Fascinerande läs: Före Fenty: Över 100 år av svarta makeupmärken. Makeup landskapet för färg kvinnor var extremt olika för 30 år sedan.

Om du ser den här spealasyen i Austin, Texas, kan du lämna ditt eget sminkmärke på sin kyssvägg. Ägarna håller ett utbud av färska läppstiftsrör till hands speciellt för detta ändamål.
Och du kommer också att få en champagne toast. ?

Den här modiga koen? Escaped sin gård för att gå med i ett paket med vilda bison!

Människor gillar verkligen deras nutella (jag borde veta). Tydligen gillar de det tillräckligt att ta av sina örhängen och kasta ner i snabbköpet! I Frankrike ledde en diskonteringsränta på den underbara spridningen till direkta upplopp i regionala livsmedelsbutiker. “De är som djur. En kvinna hade hennes hår drog, en äldre kvinna tog en låda på huvudet, en mer hade en blodig hand, “berättade en klient franska media (!).

100 år av skönhet i Hawaii (Sido Obs! Den här damen är så vacker!)

Enligt talaren i den här videon, forskare Brené Brown, “Courage är smittsam. Varje gång vi väljer mod, gör vi alla runt oss lite mycket bättre och världen lite bra. ”

Jag hoppas att du mår bra idag (det är caturday, trots allt), men om du känner dig ängslig eller orolig för någon typ av anledning, tjej, har jag varit där. Jag har varit där i veckan! Vänligen ta lång tid att påminna dig om att du liknar så bra som du är speciell.

ANNONS

Jag förstår att det verkar ostlikt, men det är viktigt. Det är viktigare än att borsta tänderna eller fylla i dina pannor.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Published by optno

Leave a Reply