Lördags surfing: 9 september, 2017

är inte dessa borstar kraftigt vackra? De är MODA-prismatiken av Royal och Langnickel.
Tänker bra tankar för er alla som väntar på Irma i helgen (eller Jose eller Katia), eller hantera efterdyningarna av Harvey. Det finns också att bränder som rasar ut västerut, liksom en dålig jordbävning träffade Mexiko.

I grund och botten har det varit ett grovt par veckor på denna halvklot. Jag hoppas att det är okej om vi pratar om fluffiga saker för lite såväl som kanske ta våra tankar av de tunga sakerna.

ANNONS

Jag ska gå först: fransk toast. Jag längtar efter det, men jag har ingen typ av brioche i huset, som är en (mindre) travesty, men …

Vänta, va? Du har inte haft Brioche french toast?! Flicka. Låt mig slå dig. Nästa gång du gör french toast, istället för att utnyttja rutinmässiga olvete eller vitt bröd, gör det med en buttery brioche.

Jag fick en skivad brioche på TJs förra veckan samt utnyttjade hela saken av vad [visade sig vara] den allra bästa franska toast jag någonsin har haft. Ljus, fluffig och bara den perfekta mängden sötma (som kungens hawaiiska underbara bröd). Jag kommer aldrig att kunna titta på icke-brioche franska toast exakt samma metod igen.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

I andra nyheter…

Idag är en städdag. Blu. Men det måste bli gjort, eller hur? Det är så helt och helt och hållet oinspirerande såväl som tråkigt, liksom jag känner mig som den trasiga av skadade poster som talar om rengöring ännu en gång, men det går aldrig bort. Huzzah, städning!

Jag vill rengöra badrummet ytterligare, eftersom coywolf har uttryckt en intresse för potatisutbildning. Hon tittar på mig, liksom jag kan se lite kugghjul på jobbet försöker ta reda på vad som händer, så vi kommer att få det påbörjat. Om du har någon typ av potta träningstips, var vänlig och försäkra din förståelse i kommentarerna, eftersom jag behöver all hjälp jag kan få!

Purr vanligt, jag knuffade ner några av de fascinerande artiklarna och blogginlägg jag kom över den här veckan som jag trodde att du också skulle uppskatta.

Fick ditt kaffe? Okej då går vi.

Nooooo! Detta är verkligen en besvikelse eftersom jag gillade den här tidningen. Nylon stänger av med utskriftspublikationen. Dang! Jag är så bummed om detta! Det är så irreverent såväl som outrageously creative. Jag gillade skönhetssektionen.

Åh, de ljusa i dessa gorgeously pigmenterade flytande läppstift från Dior ser ytterligare bra ut!

Nej, jag gör inte det här: Någon som är tillgänglig trodde att kvinnornas kvinnor behövde konturera sina vaginas, så de uppfann en vagina highlighter …

Handlar du någonsin på ASOS? När jag var Pregs med Coywolf köpte jag några graviditetsklänningar från dem. En av dem föll ifrån varandra efter att ha tvättat det en gång … men jag använde de andra två hela tiden mot slutet av sin tid i min tum. Visas som om de introducerar en ny ASOS-sminklinje. Jag tror att förpackningen ser väldigt trendig ut såväl som söt.

Jag är glad att se min ride-or-die surratt curler på denna lista över finaste ögonfransar för olika ögonformer.

Essie har 90s vibbar i sin höstsamling.

Vem gillar att använda bärskärmar på hösten? Härifrån är 14 bär läppfärger under $ 12!

Um … Har du $ 750 brinnande ett hål i fickan? Om så är fallet, vill du köpa Wig Vivien Leigh som används i en spårvagn som heter Desire? Jag är säker på att det finns någon tillgänglig som kan ange “ja” till dessa två saker.

3 grymhetfria skönhetsprodukter alla behöver

Vilken funktion spelar klimatmodifiering i orkanerna som sveper Atlanten?

Råd för kvinnor som går med svåra tider från en kvinna som förlorade sin far, andra hälften och hade ett missfall under en period av sex veckor.

Klipp dessa sju ord från ditt ordförråd till buller mer positivt på jobbet.

Svart spegel är på den här listan (ja!) Av brittiska tv-program bör du titta på.

ANNONS

Jag hoppas att du liksom dina hushåll är riskfria såväl som buller i helgen. vi hörs snart.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Published by optno

Leave a Reply