När det gäller smink, tror du att du får vad du betalar för?

innebär budgeten dålig kvalitet?
Jag tror att det bara är så mycket bra smink där ute, så det finns inte en svår och snabb politik för att bedöma kvalitet på olika prisnivåer. Jag känner mig absolut inte att dyrt automatiskt indikerar bättre (se den här prisvärda apotekskrämskuggan och den här $ 8 eyeliner). Oavsett fall, apotek eller high end, tror jag att du måste gräva för att hitta ädelstenarna.

Men åh! – Det finns massor av skatt där ute, och jag gillar att avslöja smink pärlor till någon pris punkt … även om jag måste erkänna att jag flinch på tanken att betala $$$$ för en mascara nuförtiden, även om det är bomb.

ANNONS

(Hudvård, men? Det är en annan historia …?)

Jag vet att vissa människor eschew apoteksmakeup av olika skäl, som att ha blivit bränt tidigare av budgetprodukter som inte levde upp till hype. Jag har en vän som bara bär Mac eftersom allt hon någonsin har försökt från en apotek gör henne att bryta ut. Alla är annorlunda, och alla har olika behov, gillar, budgetar och olika åtkomst, beroende på var de bor och deras närmaste makeupräknare.

Hur är det med dig? Tror du att du får vad du betalar för när det gäller smink? Och tror du att det är en skillnad mellan “billig” och budget?

ANNONS

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

P.S. Rip, farbror Karl. Flikar har förlorat en mentor och världen har förlorat en ikon.

Published by optno

Leave a Reply