Två lager med alltför faced Damn Girl Mascara: före och efter

Utropstecken!
Namnet på den här nya $ 25 mascara verkar som en missad möjlighet … för om du går den fräcka / sassy vägen, varför inte gå hela vägen? Bara fortsätt och kalla det “DAAAYUM GURL!” snarare än “jävla tjej!” Men jag uppskattar det för införandet av företagets engagemang för att vara korrekt av det engelska språket.

Damn Girl är varumärkets nyaste foray i lash mark, och varumärket säger att det är för den person som vill ha extra allt – extra längd, extra volym, extra svart pigment för den extra VA-VA-va.

ANNONS

Notera den oändliga penseln, som de byggde för att ladda och långa fransar till extra nivåer. De korta borsten deponerar den snygga piskade formeln, medan de längre borstarna kamma det igenom.

Att använda staven är lite besvärlig först (ge mig en konventionell finlängd pensel för att specificera de yttre hörnen någon dag i veckan), men det är fortfarande möjligt att sträcka de inre och yttre fransarna med den krökta änden, förutsatt att jag Håll min handled på udda vinklar …

Timglasform
Två lager ser ut som alltför mött bättre än könsmascara och L’Oreal Lash Paradise, så det finns en synlig skillnad i volym och längd, vilket är ett plus … men jag kommer inte att pledga min odödliga hängivenhet till jävla tjejen eftersom mitt yttre hörn Öppningar börjar döda efter ett par timmar när jag bär det, och jag ser smuts längs min nedre lashlinje efter dagens slut.

Två lager av jävla tjej

ANNONS

Bottom line: Det är en funktionell mascara för volym och längd, imo. Inte så mycket för curl hold.

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare

Published by optno

Leave a Reply