Tre anger att de är

bara kvinnorna som tar en tupplur (var vänlig notera det sparkly hjärtljudet på hennes finger)
På barnläkarens kontor förra veckan uppgav Connors DOC vad som kanske var de mest exakta orden jag har hört talas om småbarnshuven hittills. Hon uppgav att alla förskolor är antingen 1) för närvarande sjuka, 2) återhämtar sig från att vara sjuk eller 3) om att bli sjuk igen.

Åh herre gud! Det är som en viral triathlon … Varför berättar ingen om det här på spädbarnsduschen? (Också varför nämner ingen den konstiga underkläderna de ger dig på sjukhuset efter att ha födt? – Eftersom * det var en mer överraskning.)

ANNONS

Cocobaby är i den tjocka av den vanliga sjukdomsfasen. Hon har redan blivit förkyld eller ett kall-liknande virus, några gånger under den senaste månaden, är det uppenbart treåringar är petriskålar.

Hon har bara över det sista viruset, ovanpå hon också hade en sinusinfektion, så de senaste veckorna har varit extremt utmanande, först, för hennes lilla virusbekämpande kropp, men också för resten av oss.

Det har varit ganska skrämmande ibland. Det var en natt ett par veckor tillbaka när vi hade blivit klädda såväl som beredda att skynda henne till akututrymmet efter hennes feber spikade. Lyckligtvis började det snabbt falla. Jag är extremt tacksam för brusrådgivningen och stadig vägledning av den snälla Kaiser rådgivning sjuksköterska som hjälpte oss den natten sedan mina nerver var frayed.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Någon behöver en kram.
Ingen i vårt hem har blivit mycket sömn. (Detta, naturligtvis, till Rosies glädje. Hon måste tro att hon gick in i ett hushållshus!) Det har varit som att leva det nyfödda sättet att leva runt igen, med mig, liksom El-nav som sover bredvid Connor i skift. Min kropp känner att exakt samma kända tråkiga värk av utmattning … konstigt nog, det var förvånansvärt enkelt att utnyttja till igen … som att cykla.

Det är skrämmande att titta på ett barn som inte verkligen kan interagera den metod som de känner ännu, såväl som förståelse du har mycket handlat över någon typ av det. Allt du kan göra är att ta hand om dem det allra bästa du kan, ta dem till doktorn, såväl som försök att fatta välgrundade beslut. Du gör vad du måste, ignorera dina knäböjande knän och värk tillbaka för att hålla dem i dina armar när de gråter på häxtiden i ett mörkt badrum fullt av tung ånga tills de känner sig lite mycket bättre och slutligen höst sovande. Du går till mål på obscena tider av natten i pyjamas crusted med snot för att hämta mer pedialyte, saltiner samt små Disney Princess Toys eftersom du förstår att de gör henne leende.

I grund och botten gör du vad du måste.

Alla små prinsessor

ANNONS

Hur som helst, det här är vad jag har varit så mycket som de senaste veckorna. bara gör det allra bästa jag kan.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Published by optno

Leave a Reply