Färskmålade lila tassar: Sally Hansen Miracle Gel Boho-A-Go-go

Mina naglar stod inte upp som “dis. Jag gick till sängs igår kväll med två färska kappor av Essie Bell-Bottom Blues på mina fingrar (tillsammans med en ny bas och topprock Combo Jag försöker, Sally Hansen Miljövänlig Te + Bamboo Stamina samt Opi Top Coat), men det var uppenbart att jag inte gav det hela tillräckligt med tid att laga mat, eftersom jag vaknade i morse till en röra av smedes samt repor.

Ärligt talat, jag borde ha förstått bättre. Det var typ av mörkt i vardagsrummet där jag gjorde min mani, liksom jag var trött också. Jag njöt också av säsongfinalen av Mr. Robot, så jag betalade inte mycket intresse för mina naglar (njuter du av den här showen, BTW?).

ANNONS

Hur som helst! Mycket första sak i morse tog jag hela röra av, sedan senare idag vid mitt skrivbord busted jag ut det här här djupt lila Sally Hansen Miracle Gel i Boho-A-Go-Go.

Så, dessa mirakel geler, om du inte har provat dem redan, är fan-friggin-tastic. Gelformeln härdar som använder det omgivande ljuset runt dig, så du målar dina tassar med ett par lager av vilken mirakelgelfärg du är i humöret för, sedan pop ett lager av mirakel gel topprock på toppen, vänta sedan ca 15 minuter för det hela att torka. De varar på mina klor från 8-10 dagar, vilket inte är något annat än otroligt (hahaha) för mina tassar (jag lägger dem med mycket).

Boho-a-go-go är en sådan fall-y-färg, eller hur? Jag gillar det hittills, men jag har inget koncept vad som händer med den pinky omständigheten i bilden nedan. Det ser inte lika ojämnt eller galet i äkta liv. Hmm …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag tror att det bara är en ljussteknik.

ANNONS

Är du på hösten nagellack humör än, eller är du fortfarande kärleksfulla färger?

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply