Dagen i skönhet vol. 15: Swaddle filtar, svampbad, hudvård och naglar

Jag svär till dig, jag planerade inte på Connor Claire och jag matchade idag. Det hände bara att hennes mintgrön swaddle filt matchade min ananas tröja.

Dessa swaddle filtar, förresten, är fantastiska, men de är inte bara swaddle filtar. Du kan också använda dem för att fånga spit-up eller poop, som jag har blivit bekant med under de senaste dagarna, tillsammans med andra slags saker som kommer ut ur spädbarn när de är nyfödda.

ANNONS

Täcken är från Aiden av Aiden + Anais Swaddplus 4-pack ($ 34.99). Jag fick en som en present till min baby shower, och jag gillade det så mycket att jag fick ett annat paket från mål den här veckan.

På skönhetsfronten vet jag inte om det verkligen är något där ute Allt för som en vecka – men jag önskar att det var, för då skulle jag se mindre trött ut.

Söndag Riley Tidal Brightening Enzym Vattenkräm, Murad Professionell Eye Lift Firming Behandling och Murad Avancerat Active Radiance Serum

Jag har inte riktigt haft tid att bära mycket smink på sistone, men att vara en skönhetsflicka i hjärtat, jag kan inte helt lämna alla dessa saker vid vägkanten, så jag räknar nu, det är en bra tid att jobba på min hud istället!

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

En av de produkter jag ska försöka är ett nytt hydrating ansiktsgrädde vid söndagen Riley kallad tidvatten ljusande enzymvattenkräm ($ 65), som jag verkligen är upphetsad eftersom min hud har varit så otroligt torr eftersom jag kom tillbaka från min staycation på sjukhuset. Jag var där lite längre än jag förväntade mig …

Och nu är jag bara riktigt trött.

Jag visste att jag skulle bli trött, men jag insåg inte att jag skulle bli den här trött.

Också, jag vet inte om det här bara är mig för att jag tittar så många konspirationsteory-tv-program, så 11.22.63 en på Hulu med James Franco (så bra), men ibland undrar jag om Connor Claires timing, för det är väldigt mycket , väldigt roligt hur hon ska göra saker när jag minst förväntar henne att.

Liksom igår gav jag henne ett bad – gav henne ett svampbad – så hon var snäll och ren. Sedan satte jag henne i en ren blöja, satt på en söt liten outfit, en söt liten matchande hatt och lindade upp henne i en söt liten matchande swaddle filt, och sedan strax därefter, Bwaaa! – Hon kastade upp över swaddle, över hela hennes outfit, och fick det över hela hennes hatt.

Så jag bytte allt … då hon nästan omedelbart gjorde en massiv explosiv poop i blöjan. Sedan ändrade jag blöjan igen, och så snart jag slutade det, jag hade över dig själv!

Det är som en sci-fi-thriller runt här. Det är något konstigt och oväntat runt varje tur.

På dagens agenda? – Att fila Connor Claires naglar, och jag har dessa lilla babyspikfiler, för innan barn kommer ut ur sina mammor, har de uppenbarligen inte en nagelsalong där för att få sina naglar gjort, och de kan skrapa temeslukor, så jag Måste fila naglarna, och medan jag är på det, kommer jag också göra mina naglar.

Jag tror att jag ska måla dem med en eller flera av dessa nya poler från Essie.

Jag lutar mot en av bluesen eller gröna …

ANNONS

I andra nyheter, hur går det i din nacke i skogen? Jag hoppas allt är bra. Vad har jag missat?

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Published by optno

Leave a Reply