PIXI Geltint & Silkgloss: Lovin ‘Dessa frodiga, lågmälda läppkombinationer

Dessa Pix Geltint & Silkgloss Combos är min sylt bästa meow! Från toppen: BerryTint & Wonderful Gloss, Pinktint & Prettygloss samt Beachtint & Freshgloss ($ 12 vardera)
Jag gillar dig, matt läppar. Jag gör verkligen, men som i många långvariga relationer, i vissa fall gör frånvaro hjärtat växer fonder, så … vi måste ta en paus. Bara för lite. Sedan när det är Hella snabbt som det har varit just här på sistone, verkar matt läppar inte rätt. Men glansar samt läpptorn, som Pixi Geltint & Slickgloss Combos ($ 12 vardera), som båda är, gör.

Kanske är det sedan varmt väderförhållande sätter mig en mycket liten smink, eller kanske det är sedan av dessa naturliga färger. Allt jag förstår är att på pannor / mascara / gel blush / glans dagar, jag gillar dessa doe-foot duos.

ANNONS

Hej, pretties!
Det finns en lätt tonad flytande läppton på ena änden samt en ren, icke-klibbig glans med en slät, lätt formel på den andra. Du kan bära nyansen eller glansen av sig själva, eller du kan laga glansen ovanpå nyansen, vilket är det jag brukar göra. De luktar och smakar svagt av smaskigt mintte, liksom alla tre duos är nya på Pixis långsiktiga linje.

Pinktint & PrettyGloss

Jag ogillar när flytande läpptorn inte appliceras jämnt såväl som lämna tomma fläckar på min pucker. Det är en smärta i byte (patchiness är djävulens arbete!), Men Pixis läpptorn (när jag toppar dem med glans) applicerar jämnt.

De sände mig också om två timmar när jag bara chillin såväl som att ta tillfällig sipp från min BKR-flaska, liksom jag inte har något emot att använda dem eftersom jag kan det utan en spegel, för de är ren.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Beachtint & Freshgloss
BerryTint & underbar glans
Nämnde jag exakt hur rika dessa är i våtavdelningen? Torra läppar, jag kommer inte att ha dig!

Jag bär den rosa och ren rosa duo (Pinktint & Prettygloss) samt Berry Tint samt ökad glans Duo (BerryTint & Wonderful Gloss) mycket mer än tegeltonen samt Papaya Gloss One (Beachtint & Freshgloss) Eftersom jag tror att de ser mycket enklare ut och lätt och naturligt (mer enkelt?), men tegelstenen / papaya är den mest intensiva, liksom jag tror att det är ganska också.

ANNONS

För $ 12 var du verkligen inte kan gå fel med någon typ av dem.

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply