Full-täckning pashy: Ny IT kosmetika Din hud men bättre CC + Airbrush Perfecting Powder Belysning med SPF 50+

Söt rosa förpackning! Den nya $ 35 den kosmetika din hud men bättre cc + airbrush som perfekterar pulverbelysning med SPF 50+.
När ordet “belyser” står upp i mixen när du pratar om ansiktspulver, kan saker få lite dicey, för å ena sidan, när du är – * ahem * – en dam av en viss Ålder, jag tror att en liten duwiness i ansiktet ser bra ut, speciellt om du har ansiktspulver, varför Mac mineraliserar skinfsinish naturligt har varit min partner i brott under de senaste åren.

Jag gillar en liten ljusreflekterande oomf på min 40 plus hud (i motsats till en platt matt), men jag vill inte korsa linjen mellan dimmig och rakt upp svettig, för då är det “Whoa, Karen! Varför är du så freakin “svettig? Fick du bara sparkad av stjärnorna Hollow 24-timmars dansmarathon? Eller slutade du bara en varm yogaklass med Viggo Mortensen? ”

ANNONS

Sidoanmärkning: Jag önskar att dessa var plausibla scenarier!

Så fin…
Hur som helst, det oavsiktligt svettiga ansiktet är ganska hända med mig när jag använder det här nya $ 35 belysande pressade pulveret i den kosmetika permanent linjen. Det kallas din hud men bättre cc + airbrush som perfekterar pulverbelysning med SPF 50+ (Wow, det är en munnen). Det finns sju nyanser, och jag bär den som heter Tan.

Swatches från toppen: Fair, Light, Medium, Medium Tan, Tan, Rich och Deep

De är laddade med pigment. Dessa kommer att byggas upp till full täckning om du vill ha det. Jag kunde helt utjämna min hudton och dölja mina fräknar med ingenting annat än detta pulver. Du kan hoppa över foundation och concealer.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Ja, det här pulvret tar det helt (Åh, det har redan tagits), och – tillförd Perk – det ser inte ut eller känner sig tungt.

Att bära den i solbränna som ett inställningspulver ovanpå den nya IT-kosmetika Bye Bye Lines Foundation (jag blandar två nyanser av det – solbränna och rik.)
Jag gillar hur det här pulveret ser ut i bilder, där det är bara mildt duggigt, men det är – whoa – waaaaaay för glänsande för mig i det verkliga livet.

Mina porer …? Du kan göra olympisk dykning i dem. Jag ser rakt upp svettig.

I grund och botten skulle jag fortsätta med försiktighet med detta ansiktspulver. Den nya IT-kosmetika Bye Bye Lines Foundation, men? Helt annorlunda historia. Gå cray med det, för det är så bra!

ANNONS

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare

P.S. Tgif !!!! ???

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply