BRIOGEO NU AT ULTA!

Nu har du ytterligare en anledning att se Ulta!
Vänta – håll upp! Nu har jag ännu en anledning att fylla min ultavagn, sedan nu tar de Briogeo-hårprodukter på Ulta.

Yessss! ?

ANNONS

Ett par av sina produkter är ganska kända, som att de är skonsamma, var snälla avokado + kiwi mega våthet superfood masks samt förtvivla inte, reparera! Djupa konditioneringsmasker. Båda vann överklagande Finest of Beauty samt Reader’s Option Awards 2020.

Var försiktig, var snäll avokado + kiwi mega våthet superfood mask har spenat, chia frön samt kakao frö smör att låsa i fukt.
Men varumärket är mest sannolikt finaste förstås för sina hårkomprodukter för lockigt, vågigt och texturerat hår; Tänk på dig, de har produkter för alla olika slags hår.

De är tänkt på en “ren linje” (luftkvoter, eftersom det verkligen inte är en standardiserad betydelse av vad “rena” betyder i skönhetsindustrin), eftersom allt är vegan, grymhetsfri, glutenfri, såväl som De utelämna sulfater, silikoner, parabener, konstgjorda färgämnen, DEA, samt ftalater. Det är bra. Istället integrerar de vad de telefon kallar Nova-komplexet, vilket är en proprietär blandning av naturliga oljor, vitaminer samt antioxidanter.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Grundaren, Nancy Twine, som användes för att arbeta i ekonomi, liksom hon startade verksamheten efter att ha tragiskt förlorat sin mamma i en bilar och lastbilolycka.

“Den djupa förlusten förändrade min värld, liksom också påverkat mig för att börja en själsökande resa för att upptäcka ny mening såväl som funktion i mitt eget liv samt producera en meningsfull karriär som är rotad i inspiration. Denna resa ledde mig att återansluta med minnen som tog mig mest glädje och lycka: de tider jag tillbringade med min mamma när jag var ung, med tanke på våra egna skönhetsbehandlingar från början i vårt huskökområde (något hon upptäckte från sin mamma växer upp i landsbygden West Virginia). ”

– Nancy Twine, Skapare samt VD för BRIOGEO (från Officiell Briogeo PR)

De har ett utmärkt rykte för sina produkter för vågiga såväl som lockiga gals, liksom jag har utnyttjat dem inte förtvivlan reparation djupt konditioneringsmask före såväl som gillade det. Det är rik men lätt, liksom det fuktar mina extremt torra ändar utan att väga vad som helst.

Gjord för torr, skört, färgat eller överbehandlat hår, förtvivlan, reparera! Djupkonditioneringsmask har rosenhipolja, b-vitaminer såväl som alger-extrakt för att ta tillbaka våthet såväl som hydratisering till det törsta håret.
Jag är också stoked för att ge dessa få saker ett försök …

Var försiktig, var snäll avokado + kiwi mega våthet superfood mask ($ 36): påverkad av miljövänliga smoothies, innehåller denna djupa konditioneringsmask antioxidant kiwi (känd för sina höga nivåer av vitamin C), spenatextrakt samt rik avokado olja, såväl som produceras alla hårtyper.

Curl Charisma Rice Amino + Avokado Shampoo ($ 24): Ett hydratiserande schampo som rensar lockigt hår utan att strippa. Innehåller sheasmör såväl som avokadoolja för att förbättra mjukheten utan att väga håret.

Curl Charisma Rice Amino + Hon Curl Definiera Conditioner ($ 24): En fuktgivande balsam packad med risaminosyror för att täta hårknappen såväl som lås ut frizz orsakar fuktighet såväl som fermenterad tomat för att motivera bildandet av likformiga krullar.

Curl Charimsa Rice Aminino Love-in Definiera Creme ($ 20): En fuktgivande samt de-frizzing leave-in med ljus, mångsidig håll.

Är du bekant med Briogeo? Om du är, måste du låta mig förstå exakt hur du känner för sina produkter!

ANNONS

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

P.S. Tgif! ?

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply