Söndagar med flikar katten, smink och charm blogg maskot, vol. 494

kronan? Är en tung börda, men flikar är beredda att ta på sig den berörda för sina miljontals ämnen samt adoring fans, eftersom det är vad det innebär att vara kungen av kitty supermodeling.

Han har regerat i mycket mer än ett decennium ovanpå den husky tabby kitty modelleringskategorin, dela sin perfekta päls såväl som fluffig tum med världen, men som många fantastiska kungar i sina senare år, är han vuxen trött på de skyldigheter som är fulla -Time fantastiska. Dessa dagar är han mycket mer fokuserad på att nappa såväl som att skydda sitt arv.

ANNONS

Och det innebär att upptäcka en arv, vilket är enklare angivet än utfört i Novato.

De flesta katterna runt här saknar självkontroll som krävs för att vara en världsberömd kattmodell.

Men det har inte slutat flikar från att titta. I morse gick han ut i världen inkognito, utan sin krona, att scout för talang.

Han gick runt i grannskapet, men de katter som han såg var mycket mer och tänkte på att nappa i uppfart än de var i felaktigt mode eller poserar.

Agh! Det är så frustrerande …

Men flikar är inte typ av kattdjur att någonsin ge upp. Han fortsätter att bläddra upp tills han upptäcker en kattdjur till mentor.

ANNONS

Fram till dess kan han inte gå ner från tronen. Särskilt i dessa svåra tider behöver världen sitt ledarskap såväl som hans snygga.

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply