Makeup samt charm blogg Måndag Poll, vol. 527

Ja!

Så … Vad är måndagskontrollen?

Bra fråga! Det är inte i motsats till sitt namn, en verklig omröstning. Det är bara en lista med fem mycket mer eller mindre slumpmässiga problem som jag har publicerat på den här bloggen varje måndagsmorgon för de senaste gazillionåren (mer än 10!). Jag gillar att läsa dina svar, liksom det hjälper mig att få min vecka till en utmärkt start. ?

1. Något du saknar?

Ärligt talat, att kunna sova på helgerna fram till 11, som jag förstår att jag inte kan / borde inte göra längre, men fortfarande … jag saknar det.

Bottom line, jag loooove får mina ringer i, men jag gillar att få saker gjort tidigt på dagen ännu mer, eftersom jag inte gillar att känna mig som mina helgdagar kretsar runt de uppgifter som jag förstår måste jag göra (vem gör? ). Jag kan inte ens diskutera den glädje jag får från att knacka ut en träning * och * ett målkörning före 11.

ANNONS

2. Vad är på ditt nattduksbygd för tillfället?

Två biblioteksböcker, en flaska vatten, läppbalsam, TJs ökade handkräm, en liten Rae Dunn Plate som jag satte mina glasögon och min nattvakt på (bruxism, y’all … bruxism!), A Claw Clip också Som en hemsk lampa som jag fick från Ikea åldrar sedan, som har en lampskärm som rattlar när jag når över för att slå på eller av. Grrr …

3. Din “90s krossa?

Mina vänner, känner sig helt gratis att ringa mig fru Keanu Reeves (eller bara fru Reeves) från denna punkt hädanefter. Eftersom vi är gifta, med tre barn, såväl som fem katter, liksom online i ett sprawlinghus på Kauai med en wraparound uteplats samt kurvig uppfart.

Du är välkommen att stanna med oss ​​nästa gång du ser ön!

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

4. Vad är det allra bästa som inträffade för dig igår?

Jag är verkligen avslappnad!

Jag vet! Upprörande.

Flikar spenderade timmar lounging på däck; Connor liksom jag gick till lekplatsen; Vi fick frusen yoghurt (människor, bland oss); Vi började visa den nya säsongen av amerikanska Ninja Warrior; Vi hyrde två filmer (förintelse såväl som spelnatt, båda bra!) … det var lyckligt.

5. Makeup som ögonblicket?

Senast har jag varit verkligen i det lätta utseende som behöver bara en enda skugga på mina lock, så skuggor som fördjupar mina ögon och lägger till en bitradiate är min sylt bäst nu, men de måste vara enkla att blanda också.

Faves för tillfället är Mac Bronze, Mac Havana samt Great Ol ‘Tom Ford Spice.

Lycklig måndag

Är den här unga mig? Är jag det här barnet? Eftersom jag lovar att jag gjorde exakt samma affär med medan jag åt mina cheerios i morse och insåg att helgen var över, lol!

Ha en utmärkt måndag, min vän.

Din vänliga community charm missbrukare,

ANNONS

Kare

P.S. Här är de bekymmer för dig att kopiera såväl som klistra in med dina svar i en kommentar:

1. Något du saknar?
2. What’s on your nightstand at the moment?
3. Your ’90s crush?
4. What’s the very best thing that occurred to you yesterday?
5. makeup like of the moment?

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply