Unsung Makeup Heroes: Chanel Mat Taupe är dope! Chanel Stylo Yeux Vattentålig långvarig eyeliner i Mat Taupe

Vad är en ounglig makeuphjälte? För mig är det en vanligtvis underrated Makeup Morsel, en långsiktig insamlingsprodukt som scoots under radarskärmen av massor av makeupentusiaster, men rutinmässigt stenar min värld. Den långsiktiga unsung Heroes-serien har några av mina favoriter.

Vem är jag? Vad har du gjort med Karen? Vad händer med mig? Jag förstår inte varför – om någon annan världsenhet har befogged min kropp – men jag har ett stort transformationsmoment med eyeliner idealiskt nu, särskilt brun eyeliner.

Egentligen förstår jag varför … på senare tid, när jag tittar i en spegel, känner jag mig som att mina ögon ser ut ännu mycket mer utmattad än vanligt, liksom svart liner gör det värre. Ironiskt nog utnyttjade jag för att nästan bara bära svart liner, liksom jag gillade det.

ANNONS

Sedan hittade jag mörkbrun mac kaffe.

ÖVERVÄLDIGAD.

Det fyllde det exakta samma kravet att svarta liners fyllda – som producerar en tjockare lashbas, större lock, som definierar ögonen på mina ögon – men såg inte så hård.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Så … Jag tänkte bara på att även lättare nyanser än Brown, som Taupe, kan fungera som detta också. såväl som taupe. Är. Dopa.

Jag är otroligt i som med den här $ 33 liner från Chanel Le Stylo Yeux-linjen som heter Mat Taupe, som är – överraskning! – en matt taupe. Liksom Mac-kaffe har det inte röda undertoner, men det är lite lättare och mindre grå.

När jag bär den till tight line och längs mina lash linjer, gör det alla de stora grejerna – mina ögon, gör att mina fransar ser tjockare ut, etc. – men det är ännu mindre extremt än mörkbrunt.

I åratal, jag pooh-poohed konceptet att använda brunt liner eftersom jag trodde att det var tröttsamt (“varför bär brunt när du kan bära svart?”) Men nu får jag det. nu vet jag.

Inte för Chrissy Teigan dig än en gång (jag är lite konsumerad med henne för tillfället), men för hennes smink i hennes crockbok använder hon ofta ett ljust brunt eller taupe liner, liksom det mycket mer jag tittar på Hennes bilder i boken, mycket mer kan jag se varför Mat Taupe fungerar så bra. Det definierar mjukt ögon utan att producera någon typ av extrema linjer.

Jag Dunno Om du någonsin har försökt använda ett Taupe-fodrar eller en ljusbrun, men jag tror att du borde, särskilt här från Chanel eftersom det är bra.

ANNONS

Viva La Taupe Liner!

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Published by optno

Leave a Reply