Konstiga saker jag gillar att göra

Jag menar … det finns så bara många saker, liksom de flesta är dumma som …

1. Använda två muggar att dricka kaffe

När den automatiska varmare i min kaffebryggare stängs av såväl som kaffet inte är så varmt som jag skulle vilja vara, tar jag två muggar – en mugg som jag utnyttjar i mikrovågsugnen för att värma upp kaffet, liksom Som en andra “fancy rån”, som jag häller det heta kaffet i såväl som dricker från.

Nu kan jag spara ett steg såväl som bara dricker direkt från den allra första rånen … men det är lika varmt att hålla när det kommer ut ur mikrovågsugnen, lol!

2. Att låtsas att jag är kattpott-parazzi

Varför får jag så mycket glädje ut ur att ta hemliga bilder av flikar ?? Jag gillar att gömma sig bakom soffan eller kika runt hörn för att fånga honom i handlingen av … gör något. Dessa dagar är det vanligtvis bara honom som nappar (för att han är gammal), men det är fortfarande roligt roligt.

3. Publicering Weirdo Deal med bilder som har absolut inget sammanhang

Mig: Sluta publicera konstiga bilder av dig själv på Interwebz utan någon typ av sammanhang!

Också jag:

4. Divvying Up Workout Leggings mellan offentlig mot privat

Jag skiljer mina träningsbyxor i två kategorier. Den första: leggings i form för att använda offentligt, gillar att ha klass, springa ärenden, gripande kaffe. De är generellt högmänta, har inga hål såväl som är rätt storlek.

För att vara ärlig har jag bara som fyra par som uppfyller dessa kriterier.

Den andra kategorin: Personliga leggings. Dessa är de leggings som används enbart runt huset, gillar att springa på löpbandet eller att rengöra. De har en lägre midsection (så, muffin toppstad), de är vanligtvis lite lika snygg (borderline obscene), normalt har hål och / eller de är en obnoxious färg eller tryck.

Inte överraskande, 80% av mina leggingar höst i denna kategori … Jag kräver att bara KON MARI SH * T ut ur dem redan.

5. Göra lat-girl smoothies

Jag börjar med en bas av en färdig juice, lägg sedan till färska skapa som blåbär såväl som spenat. Då piska allt tillsammans i min ninja.

Snälla berätta för mig att jag inte är ensam i att göra dessa saker …

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

P.S. tgif.

Published by optno

Leave a Reply