5 saker jag har älskat nyligen

1. Sänder slumpmässiga kort till kompisar ur det blå

Jag har alltid gillat att få en anteckning eller ett kort i posten från en kompis “bara för att” så jag har börjat skicka kort till kompisar slumpmässigt bara för att säga hej. Om jag är på mål ska jag hämta en, med tanke på att jag är där ändå. (Sidoanmärkning: De har en stor hälsningskortsektion, även om det är uppriktigt jag typ av Miss Hallmark-butiker. Det var något så lugnande om att gå till en. Anywho!)

Det tar bara en minut att komponera en snabb hej, liksom det får mig att känna sig stor förståelse för att personen i den andra änden kommer att bli en överraskning.

ANNONS

2. Älskling såväl som citron i näringsidkare Joe’s Autumn Samla Tea

Minst en person i vårt hushåll har haft en kylig på någon typ av tillfälle varje dag med tanke på att Connor steg i förskola i augusti, liksom jag är helt över det … Alla berättar att det blir mycket bättre efter några månader? Är det sant? Jag hoppas det … befogenheter som är, ge mig styrka!

Jag har varit Guzzling varmt te senast (specifikt TJs höstskörd) med honung och citron sedan combo är ren magi. Det lugnar mina ont i halsen, lugnar min hosta och smakar verkligen bra!

3. Den speciella utgåvan överklagar finaste av skönhet

Jag slukade det här den andra natten i ett sittande! Cracked det öppet när jag kom in i sängen såväl som checkade ut det från omslaget för att täcka.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Det har varit länge med tanke på att jag har sagt det om denna tidning. Jag avbröt nästan överklagande förra året eftersom det tycktes ha blivit mindre om överklagande och mycket mer om stjärndyrkan (det var en stavning där när varannan månad hade en Kardashian eller en Jenner på omslaget, liksom jag kastade omedelbart dem i återvinningen). Detta specifika finaste överklagandeproblem är fullt av produktförslag (som jag absolut uppskattar), men det har också mycket mer grundliga historier än vanligt. Jag har verkligen nöje i det!

4. Cringe-y motionbilder på netflix

FLICKA. Det finns så många av dem! Det är inte som att jag sätter dig såväl som att noggrant njuta av dem, men … Jag avslutar en så mycket som lek som bakgrundsbrus medan Connor är på institutionen så att hemmet känns mindre ensam. Såväl som verkligen är många av dem så fattiga att det inte tar mycket intresse att följa med.

Jag (Airquotes) “såg” en den andra dagen som heter “till döden, med Taye Diggs (som jag förväntade mig skulle be mig att gifta mig med honom i början av 2000-talet, lol!), Liksom jag pieced the Tomt tillsammans genom att gå förbi tv: n på min metod till köksområdet några gånger.

5. Tidig morgon dimma

Jag tittade ut mitt fönster i morse såväl som såg dimma för första gången i månader. Ah! Vilken lättnad.

Dagarna är mycket svalare när morgonen är dimmiga här, såväl som jag inte kan tro att jag säger detta eftersom jag alltid har varit mycket mer av sommartid väderförhållande person, men jag ser verkligen fram emot att falla.

Viva La Sweatshirts samt stövlar!

ANNONS

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

P.S. Tgif. ?

Published by optno

Leave a Reply