Fördel Ställ in en ny Guinness Book of World Records Record i The Panna Arts!

bland de saker jag har åstadkommit så långt i mitt liv …

Möt den sötaste, mycket kärleksfulla, mycket trendig kattdjur i större vikområdet och ganska möjligen världen, och det blev officiellt mig till en full-tilt Crazy Cat Lady.

Hittade det yttersta brownie receptet.

Helt generad mig framför François Nars.

Och nu kan jag lägga till att uppleva inställningen av en Guinness World Record i The Panna ARTs till listan!

ANNONS

Dude, jag var besatt av Guinness Book of World’s Records när jag var barn (var jag den enda?). Den aktuella upplagan var alltid den första boken jag grep av hyllan på skolboken.

Så när nytta frågade mig om jag ville bära erfarenhet till Guinness World Record History (och att det också skulle ha något att göra med pannor), tror du bättre Raul och jag sa ja.

Evenemanget ägde rum i fredags i San Franciscos Union Square, där förmånen satte en ny Guinness World Record för – vänta på det – de flesta som fyller i ögonbrynen samtidigt och hej – de gjorde det bara i tid för 2 oktober, vilket är National Brow Day, aka den otroligt skålen med pannor i fördelens värld.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Ja, bross historia sattes av 295 bene-babes och dudes (några var dudes) av alla åldrar …

Roligt faktum: Om du ska ställa in en rekord för att fylla i pannor, måste alla deltagare ta bort sin befintliga pannprodukt först … eftersom du måste ta bort dem innan du kan lägga tillbaka dem.

De faktiska pannprodukterna levererades av gynna godisväskor, och deltagarna väntade sedan på att göra historia i ett av de två utsedda heta rosa panna väntande områden markerade mitt på torget.

Förmån överklagande Ambassadör och rekordtillverkning Makeup Evenemang Värd Maggie Ford-Danielson förklarade att officiella Guinness World Record Judge Claire Stephens skulle döma på tre saker:

Pannan var tvungen att ha en definierad form, så ingen patchiness.

Det kan inte heller vara några luckor.

Det måste finnas ett smidigt färgflöde (vilket måste vara lätt att göra med goofsäker pennpenna i Goody Bag).

Maggie Ford-Danielson’s 3 Ride eller Die Benefit Brow Products

Precis min pennpenna: “Jag bär Shade 3.5. Den där saken är min go-to. Jag kan göra en riktigt intensiv brow, en riktigt naturlig panna. Jag har precisionen med den penna för att byggt min panna som jag vill. ”

Gimme Brow: “Jag gillar att laga det på toppen av exakt att verkligen ge den volymen. Eller, om jag bara är i en snabb rush, det är söndag, jag behöver inte riktigt ha en hel utseende, jag borstar bara det igenom och det ger mig verkligen en naturlig panna. ”

High Brow: “Old School. Det har en plats i mitt hjärta och gissa vad? Det är fortfarande som i de fem bästa förmånsprodukterna eftersom det bara är … du pop det under din panna, det är en mjuk matt rosa färg. Det ger dig en hiss, det gör att du ser levande och vaken, och det är den bästa parningen med någon av våra andra browsprodukter. ”

Annat än browsprodukterna innehöll Goody Bags också en varm rosa poncho, som varje deltagare donned strax innan de fyllde i sina pannor för den verkliga världsrekordet.

Det fanns en metod till galenskapen, för när människor plumpade upp sina bågar togs bilder av alla som står inuti de detaljerade pannformerna från ovanstående Union Square.

Efter fem minuters högintensiva browfyllning och en viss strikt bedömning, var en ny officiell Guinness World Record satt.

ANNONS

Om jag kunde gå tillbaka i tid för att berätta för Fourth-Grade Baby Karen att hon någonsin skulle uppleva Guinness World History … Jag skulle aldrig ha trott det. Det är fantastiskt att ha varit en del av History Brow-Story.

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

Published by optno

Leave a Reply