Introducerar Cake Beauty! (Och kroppsprodukter som luktar som efterrätt)

finns det en surdeg-doftande tvål? En breadstick body smör? En Rye Loaf Hand Cream? Till det bästa av min kunskap, de flesta skönhetsprodukter som luktar som bakade produkter är av det underbara sortimentet – tårta, kakor, frostning.

Yum!

ANNONS

Jag gillar underbara dofter så mycket som nästa Nutella älskare, men det finns en fin linje mellan juuuuuuust underbart tillräckligt och gag-inducerande.

Kom ihåg Jessica Simpsons efterrätt skönhetslinje av ätbara produkter som var på Sephora om en miljard år sedan? Det hade lipglosses liksom kroppsglasögon såväl som lotioner du kan äta? Även om jag är den personen som skamlöst beställer två efterrätter på middag, varje gång jag fångade en whiff av en av de produkter jag ville kasta mina kakor. De var lika underbara för mig, men bra erbjudanden om människor tyckte om dem. (Sido Obs! Det var självklart inte tillräckligt med personer som gillade dem, eftersom de slogs med några rättegångar och därefter gick ut ur affärer.)

Alla har en annan synvinkel när det gäller dofter. En kvinnas cloying är en enda kvinnas perfektion. Gilla, just nu är jag ett ganska upp och kommande kanadensiskt grymtfritt varumärke som heter tårta. De gör efterrätt-doftande kropp såväl som hårprodukter, liksom de kommer snart till USA i Rite Aidbutiker.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Några av mina favoriter från Cake Beauty, kommer den här månaden till Rite Aid.
Jag har varit metaforiskt förtärande (eftersom produkterna inte är ätbara) The Shampoo, Conditioner (varför tycker jag om att det kallas en “creme sköljning”?), Kroppskräm och handkräm, liksom varje gång Jag sniffar mina händer eller mitt hår jag går yum! – Jag är dock säker på att det finns någon tillgänglig som skulle helt barf istället. LOL!

Oöverrörd, jag gillar produkter som luktar som saker jag äter, så allt med karamell, vanilj och honung, men vanligtvis bara om produkterna också har några bittera anteckningar för balans, som kaffe, mörk choklad eller citron …

Ja, jag förstår att jag är konstig, haha.

Något lika väl artificiellt sugary, som stark smörgås, maräng eller bomullsgodis, blir min mage.

Medan vi är på ämne, exakt hur känner du om kroppsprodukter med en “mjölk” doft? Är du i “kärlek det” eller “hatar det” lägret? Jag är i mitten. Jag kan ta det i små doser, men min kompis Cindy inte kan stå någonting som luktar som mjölk eftersom hon daterade den här killen när den luktade som sur mjölk, liksom den förstörde mjölken för henne. Men hon handlar om miljövänliga te dofter!

ANNONS

Ja, du förstår att någon är en bra kompis när du förstår deras doft gillar såväl som hates och varför, ha ha!

Ditt vänliga samhälle grannskap skönhet missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply