Romantiska ökade toner med fantastiska brunzed browns

Jag, som den här kombinationen av läckra guldbruna och läckra, rosiga pinks. ?
OK, så, jag använde det här utseendet, såväl som doggone det – jag kände mig bra om min smink. Den rosa rodna och läppstift pratade med min själ … du kan inte gå fel med fjädrande, charmiga rosa pinks. Tänk på de är rättvisa terapeutiska. Att använda rosa på vintersäsongen påminner mig om att vi kommer att se solen igen.

Bara lite smink!
Jag har gjort det minimala minimumet när det gäller bas i månader, men jag lägger lite mer polsk i det här utseendet, liksom jag verkligen gillar exakt hur det visade sig.

ANNONS

Till att börja med blandade jag en dab av pearly lotion i en matt, medelstorleksstiftelse, använde sedan ett tunt lager med en skunk rengör runt mitt ansikte. Sedan, för något mycket mer täckning, packade jag en liten, spetsig tippad concealer ren med den mest mycket lilla mängden concealer såväl som strategiskt dabbed det där jag har lite extra pigmentering (fläckar på mina kinder och runt min mun ). Förutom de paret tog ytterligare saker min bas smink till nästa nivå! försök jag säger det? – en elegant nivå.

Swatches av de väsentliga produkterna på nc42 hud
Jag kände mig som jag än en gång för första gången på ett tag.

Ja … Jag använde läppstift runt hemmet igen, lol! Mac Chatterbox är en väldigt söt, livlig rödaktig rosa, liksom det kan vara ganska starkt om du applicerar ett lager direkt från röret. Jag var i humör för något mycket mer mjukt, så jag slog det ner, sedan utnyttjade mitt finger för att driva i vilken läppstift som helst som stannade för att producera en härlig rosa rosa fläck … Jag tror att det är fjädrande och glad, liksom jag gillar det . Mac Chatterbox, man! Sova inte på den.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

ANNONS

Talar om Mac, PowerSurge Eyeliner med Havana Eyeshadow = Magic. Layer Havana på toppen av PowerSurge nästa gång du använder varma bruna eller bronzer på dina lock, liksom inte misslyckas med att komma ihåg att skicka mig ett ord tack vare dig notera när du är klar. ?

Mac Havana Eyeshadow + PowerSurge Liner = Magic!

Smink i det här utseendet

Base: IT-kosmetika Din hud Men mycket bättre grund + hudvård i Tan 41, Kevyn Aucoin Concealer i medium 06, Mac Strobe Cream i Pinklite

Ögon: Urban Decay panna blad i mörka draperier, mac sadel samt havana ögonskuggor, mac powerurge penna liner, bit charm uppsving mascara, mac ta bort brow gel

Kinder samt läppar: Laura Mercier Soleil 1 Bronzer, Laura Mercier Ökad Blush, Mac Chatterbox Läppstift

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply