Ned YouTube kaninhål: flätor!

Jag gillar stora flätor!
Du kan alltid räkna med mig för 1) en keanu reeves film såväl som 2) en iced latte, men en rolig bulle? Dessa dagar, de slår eller saknar för mig. Ibland kan du inte slå en snabb och orubblig bulle för bekvämlighet, men det finns också dagar när slumpmässigt skjuter mitt hår upp bara inte.

Jag är typen av gal som absolut behöver komma ut ur hennes pyjamas mycket första på morgonen; Annars känner jag mig absolut värdelös, liksom det på senare tid har det varit exakt samma metod för mitt hår. Jag kräver att jag ska vara produktivt, vilket är därför jag har handlat om flätor.

ANNONS

Den halva upp holländska flätan jag har använt ett tag tar inte så mycket tid att göra (mindre än 10 minuter), liksom jag känner mig huvudsakligen praktisk när jag använder den.

Jag upptäckte en bra hur man video för det på YouTube förra veckan. Det är den allra första stilen i den här rundan på 10 stilar, liksom jag anpassade det något genom att använda små hårband istället för Bobby Pins.

Dude, jag har tittat på så många flätade videor på YouTube nyligen, liksom du inte ens vill förstå exakt hur djup jag snubblat ner i kaninhålet i helgen! Jag bokmärkt mycket förtjusande stilar som såg enkla att göra …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Dessa ser alla helt genomförbara.

Jag säger “Ja” till Crown Braids!

Den andra frisyren är på min att göra-lista.

En annan video av dragstilen

Dessa är så bedårande såväl som kreativa, liksom det är uppfriskande att se flätor på kortare hår.

Innan jag glömmer, här är ett litet ord av råd om du ska fläta: vända sig från spegeln, eftersom om du är något som jag, det gör det enklare såväl som snabbare. När jag bara känner min metod med flätan, istället för att titta på min reflektion som jag går, blir flätan bättre.

ANNONS

Jag tror att det är för att, när jag använder en spegel, är jag hypermedveten om exakt hur flätan kommer med, liksom jag är mer benägna att ta ut det och börja över, medan när jag vänder mig från Spegel, flätan har en tendens att arbeta sig ut. såväl som det gör det varje gång. Det är den märkligaste!

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Published by optno

Leave a Reply