Söndagar med flikar katten, smink och skönhet blogg maskot, vol. 609

Dapper dagar

Modejournalist André Leon Talley en gång som heter flikar “Den vågade älskling Zenith av Feline Fashion,” och utan tvekan, flikar gjorde sitt märke på hög mode på grund av sin förkärlek för utarbetad haute couture och hans över-the-the-the-top-stil.

Sidoanteckning / Roligt Fakta: Han kläddes en gång som en annan viktorias hemliga ängel varje dag för en hel månad. Det fanns många paljetter. Och om du undrade, ja, fjädrarna på vingarna [visade sig vara] något problematiskt eftersom han inte kunde hjälpa men swat på dem (han var trots allt!). Naturligtvis såg min limpistol mycket action den månaden.

ANNONS

Vad var det jag sa…? Åh, ja, även om flikar var kända i modecirklar för överdriven extravagans, älskade jag det när han klädde ner, vilket för honom brukade innebära en enkel men elegant slips eller en bejeweled krona.

Att se honom relativt osklämrad påminde mig om en enklare tid i våra liv, före berömmelsen och förmögenhet, tillbaka när han bara var en söt och scrappy allierad katt som följde mig runt mitt lägenhetskomplex. ?

ANNONS

Ser han inte särskilt Dapper i dessa bilder? Gosh, jag saknar den muggen!

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply