Diors nyligen omformulerade Diorshow Mascara och dess förbindelse med tandborstar

den nyligen omformulerade och relraunched Diorshow Mascara i Pro Black # 090 ($ 27.50), och ja … en tandborste
Tandborstar!

Det är vad det här nya röret av Diorshow Mascara påminner mig om, vilket jag vet är en udda förbindelse att göra, men tillbaka 2002 när DioShow först lanserade, hade det en överdimensionerad borsthuvud inspirerad av tandborstarna att makeupartister skulle använda backstage för att skapa långa , dramatiska lash ser på landningsmodeller. Dior hackade idén och vände den till Diorshows XXL-borste (ditt roliga faktum).

ANNONS

Tja, när Dior nyligen revamped och omhängde Diorshow Mascara, kan du vara säker på att de inte glömde att ge den en överdimensionerad pensel, för utan det skulle det inte ha varit dioderhow!

För jämförelse, det är Diorshow bredvid Chanel Le Volume och Mac Extended Play Gigablack Mascara

Diorshow är skapad för att förlänga fransar genom att bygga upp formeln, skiktet på lager, utan klumpning. Effekten är tänkt att likna bär lash förlängningar, så om du vill att dina fransar ska se långa, släta och separeras (och du är inte nödvändigtvis oroad över volymen), kommer du förmodligen att tycka om det mycket.

Det är tillgängligt nu för $ 27,50 i fyra nyanser – Pro Black # 090, Pro Brown # 698, Pro Lila # 168 och Pro Blue # 258 – I Diors permanenta linje.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Dior tweaked formeln den här gången, införlivade en lash-konditionering ingrediens kallad sericin, ett protein som omger fibroin, som blir silke. Enligt Dior är det meningen att säkra och släta varje lash för att möjliggöra en bra och jämn applikation.

De ändrade också den inre förpackningen för att hålla mascaraen att torka ut.

Jag gillar absolut den här nya versionen av Diorshow till den ursprungliga versionen. Jag tycker att det är bättre att lyfta fransar, smälter inte lika lätt, och det är mycket lättare att ta bort.

Bär Diorshow Mascara i Pro Black # 090
Formeln är min favorit sak om det. Jag kan bokstavligen stapla den på, och jag ser ingen klumpning alls. Oavsett hur mycket jag använder, mina fransar känner sig mjuka och silkeslen, inte tung eller crunchy.

När jag använder flera kappor dioskow ser mina fransar långa, glänsande, släta och frodiga, och jag bär den när jag vill ha en separerad, lyft, “lashy” ser istället för något mycket mer voluminöst, som vad jag får från Chanel Le Volume de Chanel, min normala go-to mascara.

Bära Diorshow Mascara av Dior i Pro Black # 090
En sak om XXL-borsten – du kan behöva träna med det, för första gången jag använde den, slutade jag med globs av överskottsprodukt i mina inre hörn, under min nedre lashlinje och i allmänhet var som helst jag inte ville ha mascara , LOL!

ANNONS

Om det här händer med dig, motstå uppmaningen att rengöra det omedelbart, för att du kan sluta smudda oavsett vilken smink du råkar ha på dig. Istället, låt bara mascara torra, sedan få tag i en spoolie och försiktigt springa över smeten. Det kommer att flicka ideal utan att störa din grund, ögonskugga, etc.

Pris: $ 27.50
Tillgänglighet: Permanent, tillgänglig nu hos DIOR-räknare, butiker och online
Makeup och Appeal Blog Rating: B +

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply