Den speciella utgåvan hej där Kitty 5 “sensorspegel av SimpleHuman

Du är aldrig för gammal för hej där kitty.

Beviset: Denna OMG-inducerande Hej där Kitty 5-tums sensor makeup spegel av SimpleHuman.

ANNONS

Hur charmig är den här speciella editionspegeln?!

Straight-up är det dock $ 150, vilket … jag vet. Men det är en teknisk underbar. Plus, hej där kattunge.

Om du inte har hört talas om SimpleHuman innan, gör de alla slags strömlinjeformade, moderna produkter för hemmet, inklusive avfallskorgar (jag har en liten i mitt kontor ideal nu), skålhållare, duschcaddies – alla typer av Funktionella doodader och gizmos. Och de har också en linje med fina sminkspeglar.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Den här viks upp / ner för att passa i sitt eget väska med röd båge (AW!). Det är även lite hej där kitty charm på dragkedjan.

Srsly …? Gullig överbelastning.

Ett uppladdningsbart LED-ringljus omger spegeln som levererar fantastiskt ljus, och det är uppladdningsbart med den medföljande USB-kabeln. Avgifterna varar upp till fem veckor, så om du tar med spegeln någonstans med dig, behöver du förmodligen inte ens ta med sladden.

Ljuset är också ljust – förmodligen dubbelt så lätt som det genomsnittliga makeupspegelljuset – och dagsljuset balanserat. En sensor detekterar som ansiktstekniker spegeln och automatiskt ökar ljusets ljusstyrka, så du behöver inte ens röra några knappar.

Välkommen till framtiden.

Tru-lux ljussystemet

“Vid 550 Lux är Tru-Lux Light-systemet mycket mer än dubbelt så mycket som det näst bästa. Ljuset från lysdioderna för kirurgiska kvalitet dispergeras jämnt med ett speciellt mönster av mikroleflektörer i hela ringen. Ingen lätt förlust eller heta fläckar.

Med ett färgåtergivningsindex (CRI) på 90, simulerar Tru-Lux Light-systemet nära naturligt solljus och det fulla färgspektret för att visa varje detalj. Ser bra ut i det här ljuset indikerar att du kommer att se felfri i någon inställning. ”

– SimpleHuman.com

Med 10x förstoring är det också bra för tweezing och djupt sminkarbete på dina ögon och läppar.

ANNONS

Det är inte billigt … Men för den perfekta smink / Hello Kitty älskaren har det minnet skrivit överallt. Det är välbyggd, begränsad utgåva och tillgänglig nu på SimpleHuman.com och varhelst SimpleHuman produkter säljs.

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

Published by optno

Leave a Reply