Nail Downplayed Poolside Beauty With the Estée Lauder Bronze Goddess Collection for SummerTime 2016

Använda Estée Lauder Gelée Bronzer under min grund, sommartid glöd multi-paletten på ögonen och kinderna, liksom läppen och kind som kallare I persika glöd på läppar såväl som kinderna.
För en makeupentusiast som jag själv är det inte mer intressant indikation på sommaren närmar sig ankomst än det årliga utseendet på Estée Lauders glödande, Beachy Bronze Goddess Collection samt dess löst strålande solbelysta nudes samt starka brights.

Årets frisläppande, vilka sorter från bonzing geler samt pulverbrunrar till skuggpaletter, dofter och highlighters, har några allvarligt vintage poolside vibes, liksom jag älskar det!

ANNONS

Kasta på din skimrande kroppsolja, disketten samt vintage solglasögon, såväl som låt oss ta en titt på några av samlingens överdådiga sommarskatter.

Estée Lauder Bronze Goddess 2016 Gelée Bronzer, sommartid glöd multi-palette, liksom läpp samt kind sommarglöd i fuchsia ljus, persika glöd
För mig såväl som många av sminkentusiasterna vet jag, är det höjdpunkten och bronzing paletter som introduceras med bronsgudinnan samlingar som sätter våra hjärtan avlutter.

Den klassiska eleganta sommarglödens multi-palett ($ 50) finns i en sköldpadda-skalbox och hem en mjuk rosa belysning, en rosig hued rodnad samt en tillnöjd bronzer. Även om det verkligen var utvecklat med ansikten i åtanke, är det värt att notera att nyanser också arbetar under undrar på ögonen (särskilt highlighter och bronzer). Vilken metod att knyta din titt tillsammans när du har bråttom.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Gelée Bronzer ($ 32) har en fascinerande formel som påminner mig om svårt Candy Cheeky Tint i Surfers Babe, förutom att surfare Babe tillämpar en transparent tvätt av iced te färg, medan Gelée Bronzer deponerar en extremt pigmenterad nyans lite mycket mer som en flytande Typ av pulverbronzer.

Emollient och enkel att blanda, ger denna bronzer dig en lång “arbetstid” innan den ställs in, men akta dig! En bit går långt, som du kan se i dessa färger.

Jag väljer att utnyttja produkter som Gelée Bronzer under min grund för att den minsta glöden ska kunna visa igenom; Detta neutraliserar i sin tur några av den orange-ness som ofta åtföljer pigmenterade flytande bronzers.

Bronze Goddess Gelée Bronzer samt sommartid glöd multi-palette

Bronze gudinna (vänster till höger): Gelée bronzer används tungt såväl som blandad, sommartid glöd multi-palette belysa, rodna och kontur
Jag tror att $ 34 läppen såväl som kind sommarglödpinnar i Fuchsia Lights och Peach Glow är stjärnor av frisläppandet (de erbjuds också i Sunburst, som inte visas). Monikerna är dock missnöje, eftersom Fuchsia-lampor verkligen är mycket mer av en varm körsbärsröd, och persika glöd är en traditionell varm tonad rosa.

Passesserad på ena änden av en pigmenterad grädde som kan användas både på kinderna och läpparna, såväl som på den andra av en glänsande färgad glans, är dessa multi-begåvade bitar strandväska redo.

ANNONS

Att tillämpa glansen är ganska självförklarande, men det tog mig lite rättegång samt fel för att räkna ut min föredragna metod för att applicera krämblodningen. Efter ett antal testdagar bestämde jag mig för att använda en tät borste och knackade den direkt på produkten, såväl som sedan blandade det på mina kinder. Det producerar den exakta typen av diffus glöd jag letar efter.

Brons gudinna läpp samt kind sommarglöd i fuchsia ljus, persika glöd
Brons gudinna (vänster till höger): läpp och kind sommar glöd fuchsia lights cheek, fuchsia lights glans, persika glöd kind, persika glöd glöd
Estée Lauder 2016 Bronze Goddess Collection är sommartids skönhet inkapslad i en sminksamling. Från dofter till skimrande kroppsoljor, belysningsmedel, bronsor samt krämkästprodukter för att imitera en lyckligt fuktad sommarskinns utseende, Estée Lauder trodde på vad som helst för nedspelad poolside elegans.

Fråga sinnen vill veta: Vad Bronze Goddess produkter ser du fram till varje år?

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply