Det är en cerave jamboree! Hydrating ansiktsrengöring hanterar torr hud som en mästare?

en nödvändig i min hudvård rutin
Den här månaden kommer jag att lyfta fram hudvårdsprodukter från Cerave, ett mest utmärkt apotekarmärke. Det är en cerave jamboree! Från och med serien är en ansiktsrengöring av alla stjärna – hydrerande ansiktsrengöring för typisk för torr hud.

Saker som är typiska kunskaper …

Den tredje kattdjuret är alltid – alltid – gateway katten. ?

Den andra flaskan Cerave Hydrating Facial Cleanser är Gateway-flaskan.

Jag är levande för den andra, eftersom det här är min andra flaska cerave hydrating ansiktsrengöring, liksom jag bara lägger ett köp för en tredje och fjärde!

ANNONS

I mitt försvar kommer den fjärde flaskan att vara på vänteläge för när den tredje går ut … Ja, det är så bra. Allt jag måste ange till min torra hud är ha! Ta det. ?

Ingredienser
Jag har kombinationell hud, så det är torrt i vissa områden såväl som fet och akne benägna i andra. Jag har också snarare några anti-aging samt anti-akneprodukter runt huset, så min hud är regelbundet exfolierad av retinoler, syror samt bensoylperoxid … det är mycket, men den här rengöraren håller min hud glad. Med det blir min hud aldrig lika torr och känner aldrig att agoniserar på grund av all den andra tjänsten som händer på det varje dag.

Vad det är: en unscented, hydratisering, krämig såväl som icke-skummande ansiktsrengöring för typisk såväl som torr hud.

Det är primärt jobb: att hålla hudbarriären (de yttersta skikten i din hud) glänsst fuktigt med användning av en tidsfristad formel bestående av keramider såväl som hyaluronsyra.

Hur det hanterar smink: Det tar snabbt bort lätta lager av smink, men jag gör en dubbelrengöring (som i tvätt när med den här produkten, upprepa igen) bara för att vara ytterligare. När det gäller att eliminera långvarig smink och / eller solskyddsmedel, föreslår jag att du använder en oljebaserad rengöringsmedel eller ögonmakeuprengörare först innan de överensstämmer med Cerave Cleanser.

Vad liknar: Om du någonsin har utnyttjat Cetaphil Cleanser, liksom det, är Cerave liknande i den metod som det känns så bra som exakt hur mildt det rensar. Som sagt är Cerave’s Cleanser mycket mer fuktgivande. Med Cetaphil Cleanser måste jag alltid följa upp det med ett lager av fuktkräm, vilket jag inte känner kravet att göra med Cerave One.

Vem vill gilla det: någon med torr eller combo-hud, eller någon som använder ett antal anti-aging eller anti-akne-produkter.

Cerave till salu på Ulta

En stor 16-oz. Flaska med en pump är $ 15,99 på Ulta, liksom ideal nu har de en köp-one-get-one-40% -off-affär.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

ANNONS

Sova inte på den här, drottning!

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Published by optno

Categories: Uncategorized

Leave a Reply